Ett fel har smugit sig in

Ett fel har smugit sig in både här på bloggen och i boken ”FullDelaktighet.Nu” (boken gavs ut 2011). I inlägget ”Marschen för Tillgänglighet 2011” har Emma Johansson felaktigt stått som skribent. Inlägget är skrivet av Hans Filipsson som skrivit flera inlägg här på bloggen. Emma Johansson har även angivits som skribent till samma inlägg på sidan 258 i boken ”FullDelaktighet.Nu”. Redaktionen på fulldelaktighet.nu beklagar det som inträffat.

Detta inlägg postades i Okategoriserade den av .

Om Författaren

Mångsysslare som på något konstigt sätt hamnat i detta med personlig assistans och tillgänglighet, trots att hon en gång svurit på att inte arbeta med det. Författare till boken Våga arbete! - Om yrkesliv med stöd av personlig assistans, ett resultat av ett projekt IfA drev med stöd av arvsfondsmedel. Gillar att resa, shoppa och annat som får en att må bra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *