En bild säger mer än tusen ord

David Lega och Maria Larsson leendes i varsin rullstol

Lekkamrater?

Detta inlägg postades i Demokrati, Okategoriserade, Valet 2010 den av .

Om Författaren

Om författaren: Bengt Elmén är socionom, författare och mentor. Direkt efter sin socionomexamen var han med om att sjösätta det s.k. STIL-projektet som banade väg för assistansreformen 1994. Han är alltså en av förgrundsgestalterna i Independent Living-rörelsen i Sverige. Efter att ha jobbat som STILs verksamhetsledare i fem år startade han sitt eget utbildningsföretag. Alltsedan dess har han bland annat arbetat med utbildning av arbetsledare och deras personliga assistenter. Han har bland annat skrivit boken Assistans med glans. På senare tid har han dessutom börjat arbeta som filmare på www.cp-assistenten.se.

En reaktion på “En bild säger mer än tusen ord

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *